Would you be my Valentine?

You are shining very bright,
Like a honey moon at night.
You are gorgeous and so fine.
Would you be my Valentine?

В ночи медовая луна –
Ты светом вся озарена.
Изящно красотой сияешь
Моей возлюбленной ты станешь?

14.02.11


Рецензии