В еротичному польот

В інтимній тиші вечоровій,
Де очі в очі - вир жаги,
Де груди стогнуть мармурові,
Де ми удвох - земні боги
У зачарованій діброві.

Рвонеться блискавка сліпуча,
Аж тіло засудомить струм.
І все оте благополуччя
У вибух ошалілих струн
Ніч кине,
        збуджена й жагуча.

Коли ж на дні сльози-озерця,
Що від захоплення тремтить,
Відчую, як злітає серце,-
Відчую ту блаженну мить,
Бо й сам в польоті розпростерся...


Рецензии