коханий хлопчик

Пишу тобі вірші,з тобою розмовляю,
І музику душі тобі натхненно граю. 
Для тебе я ніхто,а ти –лиш мій,
Коханий, любий хлопчик, чарівний.
               Несе мене любов, несе на крилах,
               Це щастя, хлопчик, любий, милий!
               Такий чарівний світ, така безкрая доля,
               І серце вільне, хоч навкруг неволя…
І я боюсь цього кохання, і люблю,
На роздоріжжі у думках своїх стою,
Та неважливо, чи кохаєш мене ти,
Воскресло серце,і нема журби!


Рецензии