В День Святого Валентина

Я люблю тебе,мiй зайчик!
Валентина день прийшов...
Сонця промiнь, як стрибайчик,
Щастя зернятко знайшов.

В подарунок - свiтла днина
I любовi тепла мить.
Спить пiд снiгом журавлина.
Радiсть бджiлкою дзижчить.


Рецензии