Любов

Любов дарує людям невмирущу душу,
Здіймає в небо мов крилатий птах,
Але вони як завжди мусять
Зостатись на Землі, а не в думках.

Вона живе навіть у роки лихоліття,
Руйнує мури та цвіте як сад.
І навіть в наше помірковане сторіччя,
Є чиста мов сльоза та вільна від всіх вад.


Рецензии