Чом не пишеться в злую годину

Чом не пишеться в злую годину,--
Хоч в душі  вир бездонний зі слів,--
Як альфонс приручає дівчину,
Що її ти любити хотів ?!



Чом не пишеться в злую годину,
Як зненацька друг зрадить в біді,
І тебе,аж із губ капне слина,
Ще   й обсудить на ницім суді ?!



Чом не пишеться в злую годину,
Як із братом в неладній гризні ?!
І як підленько плюнуть у спину,
А хто бачив -- усі мовчазні ?!



Чом не пишеться в злую годину,
Коли ти, на всю долю, один ?!
І в душі,як на гострій вершині,
Лиш холодні сніги та льоди ...?!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.