Зимова вишня

Давно не хлопчик, біс в ребро а іней в скроні,
В моїх руках тремтять твої тонкі долоні,
Та сивий вус хитро смикне юна усмішка,
І хто ж мені послав тебе, зимова вишня

           Приспів
Зимова вишня, білий сніг, зимова вишня,
Кохання наше,дурман- гріх, чому так вийшло
І лебідь, зламаним крилом , б*є лід розлуки.
Зимова вишня, за вікном-радість і муки


Червоні ягоди на сніг, а сніг не тане,
Не повернути з моря рік, моя кохана,
А лід, на озері, скує безпечну воду,
До тебе я, до мене ти йдемо без броду
          Приспів 


Рецензии
Ну!Здорово!Я обожаю украинский...Слушать люблю.

Иллайя Исмаил   16.02.2011 16:50     Заявить о нарушении