Октава в день святого валентина
І голос флейти зусібіч.
Якби ж то лід між нами тріснув,
Гора б з моїх упала пліч
І кожен день був благовісним
Од наших випадкових стріч.
Але згора в руці жоржина -
Ти стільки літ чужа дружина...
Свидетельство о публикации №111021307167