Стоять на вартi з каменя солдати
Пам’ять про подвиг їх вічно жива.
За нас своє життя змогли віддати.
Ми – їхня парость на землі нова.
Солдати ці стоять на вічному посту,
Вдень і вночі нас всіх оберігають.
Війни не знають діти, що ростуть
Та подвиг прадідів не забувають.
Колосся ниви тільки вітер коливає:
Не чути криків, пострілів гармат.
А час хвилинами, секундами збігає,
Не поверне уже до матері солдат…
Свидетельство о публикации №111021306031