Женщина

Я до тебе прийду, як у Храм білосніжний,

Я вклонюся  тобі милій, лагідній, ніжній,

Руки я простягну, як до Бога святого,

Бо ти жінка, ти мати, все що є дорогого.

Ти весна і ти мрія, віра ти, і надія,

Ти терпіння і ласка, ти чарівна, як казка,

Ти даруєш життя новій Божій зернині,

Бо в тобі є любов, що послав Бог людині.


Рецензии