Пада лист

Падає лист на землю золотом
Вітер шепоче пісню вітам
Що ще не скоро повіє холодом
Що ще повернеться  літо

Буде сонечко гріти теплом
Буде небо . як море синє
І ще не скоро, заснувши сном,
Віти покриються інеєм.

Але ночі холодом дихають
Осінь вступає в права свої
Листя осінню пісню слухають
Падаючи до землі.


Рецензии