Птах

Обрізали крила у білого птаха
Тепер не злетить він у вись, бідолаха
Тепер не піднятись йому до небес
Де море любові, країна чудес
Де сонце і зорі, свобода душі.
Надія і Віра від Бога спішить
Обрізали крила, його не спитали
Чому його мрії високо злітали
І Сам він піднятись до неба хотів
Тоді, як ніхто нікуди не летів
Тоді, як ходили усі по землі
У сірім тумані і чорній імлі.


Рецензии