Мрия

Мрія злітає аж до неба,
Я зупинить її невзмозі,
Душа моя, мабуть ти знаєш,
Що мушу йти по цій дорозі.

Дорога, що на ній чекає,
Любов, що серце зігріває,
А може осуд тих, що знають,
Що люди в небо не літають.

О Боже, праведний, благаю,
Дай сил Своїх, моїх немає,
Ти в небо знов піднятись дай,
Побачать милий серцю край.

Літати буду в дощ і в спеку,
Гніздо зів’ю, як ті лелеки,
Буду співати і радіти,
Що можу з Богом говорити.

Калиною у чистім полі,
Розкину цвіт, прославлю долю,
І під кущем тії калини ,
Дам спокій змореній людині.

Я знаю, Боже, дав Ти долю,
Та не давав душі неволі,
Дав їй любов і свою святість,
Дав їй життя і дав їй радість.

Душа злітає  аж до неба
Їй з Богом говорити треба,
Там радість вічного життя,
Там не буває забуття.


Рецензии