***

Нажаль байдуже не можливо.
Та навіть навпіл цілий світ.
Буває дійсно не сміливо,
Зробити в серці новий зліт.

Та не забути погляд схожий.
Ці очі, мов би сине небо.
Зі смаком ніжних поцілунків,
Багаття слів давно не треба.

Його не мусить хвилювати.
Сумління плине в далечінь.
В корисних знаках існувати,
Мабуть і досі без зусиль.

Та не помітне не виразне.
Його відчути не можливо.
Вогонь водою,тухне зразу.
Майбутне далі не сміливо.

Міцних кайданів я боюся.
Не мов би стогне в одночас.
Давно потреби,та не вчуся.
Щоб не хворіти кожен раз.


Рецензии