Божие творение

Господь, створив Ти жінку із ребра.
їй в серце Ти вложив море добра,
їй дав любов, красу і радість,
а ще свою дав, Боже святість.

В душі її вогонь Ти запалив,
Щоб зігрівав він і світив
Тепло давав, життя дитині
1 спок1й зморен1й людині.

Створив її Ти для кохання
Для святості її чарування
Створив іі на радість долі
Вложив ти в неї трішки солі.

Вложив ти в неї трішки перцю,
Щоби частіше билось серце.
Дав очі їй, як зорі в небі
Дав їй усе, що мужу треба.

Але шукае він частенько
Чогось  іще, моя ти ненько.
Мабуть, Господь, забув ти дати
Той розум, що у Тебе, Святий.


Рецензии