Чому я знову

Чому я знову беру папір
Кому і що маю сказати
З ким укладаю договір
Про що хочу спитати.

Хто відповість мені чому
Так крає туга моє серце
І напишу листа кому
І хто відкриє думці дверці.

Хто зрозуміє і прийде
І мовчки  посяде зі мною
На тій горі, що в небо йде
що серцю не дає спокою.

Воно наповнене туги
За той народ, що загубився
Вела дорога не туди
Він Богу не молився


Рецензии