Не зоарали души

Жовтіє стерня і копна у полі.
 Ще не зорали землею трактори
І наші душі, наші долі
Зорати остаточно не змогли.
Там ще цвітуть не зірвані троянди
Надія з Вірою   іще жива
У серця не змогла імла відняти
Любові чистої слова.
Вони як пісня над землею линуть
Весняним цвітом між людей цвітуть
І вірять люди  що  тепло і літо
До нас назавжди все одно прийдуть.
І згине назавжди  духовний голод
Брехні не стане на землі
Любов знищить в серцях назавжди холод
Ніхто не заблукає у ві імлі.


Рецензии