Б ль серця

Немає нічого гіршого, ніж час, коли серце болить,
та так, що й валідол не допоможе.
І на допомогу ніхто не спішить,
бо сьогодні це просто "негоже".
А серце бідне виривається з грудей
і кров'ю солоною плаче.
Так багато в цьому світі підлих людей,
доброти вже немає неначе.
Та ніхто  той біль не побачить,
і в очах сумних не прочитає.
Розбите серце-вже нічого не значить,
лиш душа стогне,бо серце вмирає.


Рецензии