Голос на мить зависне...

Голос на мить зависне
В проміжку між губами.
Ґроно до ґрона стулися —
Золото під ногами.
Свічко червоно-чорна,
Висвячуйся поміж нами.
Ніж у чужому горлі
Загрожує стати снами.
Свічадо моє прозоре,
Сіль на склі проступає.
Знаєш, я хочу до моря...
Сім’я поволі стікає.

02. VII. 2001 р.


Рецензии