Твоiх очей солодка мана
Мене хвилює кожну мить.
Така хмільна фата-моргана,
Що десь на обрії тремтить.
Зовуть мене ці диво-очі
У свій казковий дивосвіт.
І поспішаю я охоче
Душею у стрімкий політ.
Зове мене солодка мана
У небеса казкових мрій...
Чи є щось краще, ніж злетіти
В чарівні, сонячні світи
Туди, де розквітають квіти,
І де мене чекаєш ти?
Туди, де світ у щастя лине,
Як та бурхлива течія, -
У очі милої дівчини,
Яку кохаю палко я.
Зове мене солодка мана
У небеса казкових мрій...
Свидетельство о публикации №111021311041