Лиш Христу хочу служить

О,Господь, святий і вічний,
Як я вдячна за любов,
За любов ту,безкінечну,
За пролиту Твою кров,

Що омила, оживила
І звільнила назавжди
Із пекельного горнила,
Мене вивела з біди;

За Твій мир, за спокій, волю,
За смирення, благодать,
За щасливу світлу долю,
Яку Ти зумів лиш дать.

О, мій Бог всесильний, вірний,
Ти і Друг мені й Отець,
Доведи в блаженну вічність,
Приготуй мені вінець;

Дай наснагу, силу волі
Твердо, впевнено іти,
Подолати гріх і болі,
Все в собі перемогти,

Що стоїть на перепоні,
Заважає світлом буть,
Жить святим життям в Христові,
Бо в Ісусі Божа суть.

О,хвала Тобі, Спаситель,
Бог Отець і Дух Святий,
Що знайшов мене у світі
Горя,сліз і суєти;

Що очистив моє серце
Від гріховного сміття,
Що я можу хрест свій нести,
Що немає вороття

До життя в гріхах і мУках,
До неспокою в душі.
Віддаю все в Твої руки-
Моя сила лиш в Тобі.

"Алілуя! Алілуя!"-
В серці радісно звучить.
Лиш звіряюсь по Христу я,
Лиш Йому хочу служить.

 


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.