Снежные росы

То тільки промені ще були,
І сонце квітло за вікном,
Та вже палкі зовсім поснули,
Окуті снігом над селом.

І сніжні роси сиплять всюди,
Закривши небо над ставком,
Та поки сплять щасливі люди,
Сніжинки падають разом…

Та як збудити весну тихо,
І обійняти її знов,
То розцвіте усе на диво ,
І знов горить в серцях любов!


Рецензии