День закоханних!

В ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА!
Святкують всі-дорослі та малі.
Цей ,день,прийшов до нас,невипадково
Тому,що СВЯТО-ЦЕ ЛЮБОВІ,ДОБРОТИ!
З давніх давен,понад сто двадцять років
З"явився,чарівник,СВЯТ ВАЛЕНТИН!
Доніс,свою легенду-до народу.
Він,завжди був-ЛЮБОВІ,ГОСПОДИН!
Вмів, він, кохати і допомагати!
Пересилав,малесенькі листи..
Він,ризик мав, та дарував всім- СВЯТО!
Був, АНГЕЛ-ХОРОНИТЕЛЕМ,завжди!
В цей день,дарують друзям-подарунки..
Солодощі,цукерки та торти!
Закоханні,дарують-поцілунки
І зізнаються,щиро-в почутті!
Бажаю, всім,ВАМ-ЩИРОЇ ЛЮБОВІ!
ДОБРА,ТЕПЛА- БУТЬ ЧЕМНИМИ З ВСІМА!
Тепло знайдіть,в ласкавому ,ВИ-слові..
ЛЮБОВ,ДАРУЙТЕ,ЛЮДЯМ-ЗАДАРМА!


Рецензии
Я дуже вдячний Вам Ольга, за щирi, та чудовi слова!
I Щоб таке було свято в душi в нас кожного дня!!!

Игорь Пуха 2   23.02.2011 15:21     Заявить о нарушении
Я ЗГОДНА З ВАМИ!Хай ВАМ щастить!!!
С теплом!

Ольга Велева   23.02.2011 20:20   Заявить о нарушении