Що з чого?

Із чого сплетена зима?
Із білих ниточок.
Бо кольорових тут нема
З холодних колючок...
Із сірих та холодних днів
Із завірюх, завій.
Та березень ось заяснів,
Веде рахунок свій.
Бо виплітає він весну
Із зелені і квіт.
Вплітає стрічечку рясну
У дивовижний світ.
А ще народжує пісні-
Усе навкруг співа.
Вплітає почуття ясні
Та інші ще дива.
А літо сплетене з тепла
Та з сонячних ниток.
Природа щедро всім дала
Солодких ягідок.
І річечка стрічає всіх,
Та ліс, зелений гай.
Буяє радість, лине сміх-
Ну що ж- відпочивай!
А осінь з золота сплели,
Із спокою і дум.
В вінок чарівний додали
Чарівну казку й сум.
До всіх нас осінь промовля,
Несе дарунок свій.
А з чого сплетена Земля?
З краси, з любові, з мрій...


Рецензии
Весь мир наполнен гармонией, надо только увидеть ее и почувствовать! :)

Мишка   26.03.2011 18:03     Заявить о нарушении
Вы безусловно правы!!!

Галина Рацок   26.03.2011 18:05   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.