Найголовн ше у музичному клуб ЧАЙ

   Музичний клуб "ЧАЙ" є організатором цікавих та корисних зустрічей. На цих заходах збираються талановиті люди, які мають змогу насолодитися творчістю один одного. Такі збори є чудовою можливістю для дніпропетровських аматорів показати себе : продекламувати вірші або твори, заспівати пісню чи здивувати ораторською промовою.
   Ані пронизливий вітер, ані інші мінливості погоди не перешкодили запланованому вечору.
Темою чаювання стало «НАЙГОЛОВНІШЕ». Для присутніх на події найголовнішими та найважливішими виявилися як і банальні, так і неочікувані для всіх речі. Своє «найголовніше» можна було залишити на дошці, яка терпляче розміщувала на собі написи крейдою впродовж вечора.
    Найбільшу кількість овацій зірвала гітара. Шановні музиканти виконували переважно свої пісні. Адже ніщо не чіпляє так душу, як авторські мотиви.
     Барвами, яскравим колоритом відбилися на серці ноти, виконані на фортепіано. Окрім віртуозної гри, піаністи здивували народ гарним почуттям гумору.
     Казковим супроводженням стала флейта. ЇЇ чарівні звуки приємно пестили слух та занурювались у свідомість.
        Серце кожного з присутніх билося в особливому ритмі. В такт з дарбукою, яка знайшла своє місце в музичному коктейлі.
       Такі літературні зустрічі залишають відчуття, які не передати навіть художніми виразами. Атмосфера, створена чудовим співом та красномовними віршами, наповнює душу невимовним натхненням, охоплює тіло та дарує ейфорію. Виникає враження, що всі земні музи зібрались в одному місці заради того, щоб поєднати все те прекрасне, що існує.
        Якщо вам сподобалась ця розповідь, приєднуйтесь! Приходьте наступного разу і отримайте незабутні емоції!




                Автор Льоля Лавініка
                Dreams come true!

               


Рецензии