Любов made in Ukraine

Обіймаючи її, пам'ятай мене...
Та цілуючи її, не втрачай себе...
Ти - творіння мого сна,
Не зaбудь цього... Вона
Прийде вранці до кімнати,
Збере речі... Небагато
Скаже тобі слів моїх...
Ти побачиш, що із них
Майже всі ти пам'ятаєш...
І до мене завітаєш
В сон, де я тебе створила,
Щоб я знову полюбила
Ранки, що з тобой зустріла,
Коли рана вже жевріла,
Гнила, кров'ю обливалась,
Але оку не являлась...
Скажеш, що мене кохаєш,
Що мене ти знов бажаєш,
Як у добрі ті часи,
Де були лише "я - ти"...
"Мрії..." - хтось прошепче знов...
Ні, не мрії... Це - любов!


Рецензии