Кохання

Кохання,любові- усім, я бажаю!
Хай прийде до кожного,хто побажає!
Хай,серденько,кожного- світом зассяє!
Та,душеньку,ВАШУ,теплом зігріває!
Кохання,любові- усім, я бажаю!
Хай,в кожну,хатинку- воно заглядає!
Обличчя та очі,хай счастям зассяють!
Кохання,від щирого сердця,бажаю!!!


Рецензии