Диво

Чекати вічність...не спати ніч,
Кричати, від болю залізти на піч,
НЕ хочу чекати, мовчати не хочу,
Без тебе немає ні сили, ні мочі!

Де ти і як ти, чому я не знаю?!
Віддам все,  що хочешь, усе, що я маю.
Скажи лише те, про що мрію почути,
Все те, чого прагла, що мала відчути.

Могла б полетіти - забрав мої крила!
З`являєшся ти - з`являється сила!
Творити, любити, до неба злітати,
Всміхатися людям і ніжність плекати.

Спасибі, що ти розділив нашу долю,
Що легко позбавив і смутку, і болю!
Тепер тільки МИ: разом і щасливо!
Тепер ти моє, а я твоє -  диво!


Рецензии
чудо! "Тепер ти моє, а я твоє - диво!" просто прелесть! мне так нравиться! у тя все лучше и лучше!)))

Мангака   13.02.2011 18:50     Заявить о нарушении
меня есть кому вдохновлять)
спасибо!!!

Юля Агеева   14.02.2011 16:16   Заявить о нарушении