Я згадую тебе

(Пісня)

А небо забере коли ще є куди
і тягне глибина коли не знає звідки
набрати плюскоту і чистоти води
і зріти зорепад росою просто з квітки.

Приспів:
Я згадую тебе, смакую ніч.
Ах скільки того сну
за літо недопито.
Так солодко до гіркоти мені
за згублену весну,
пригублене, пролите...

І з того світу, де незбирані меди
на полі почуття, уста – єдині свідки
додотику, довершення і див,
коли пташа тремке не вилітає з клітки.

Приспів

Крім тебе вже нема на карті серця місць,
де б сонце нанеслось і місяць перебився.
Не вкоротити нам життя оцій зимі,
мов папороті – цвіт. Наш світ вже облетівся.

Приспів

10 Лютого 2011


Рецензии
До чого ж гарно!з повагою.

Орехова Галина   18.02.2011 23:55     Заявить о нарушении
Дуже вдячний і втішений,
ЛЮ

Юрий Лазирко   22.02.2011 21:59   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.