Тягость благoдaти

Зачем Ты, Господи, простил мне те грехи,
Что сам себе я так и не простил?
Your touch, more painful than a simple hit,
Still keeps me both awake… awake and still.

My Lord, why did you look at me?
I can’ recover but I don’t remember -
Мы слишком быстро превращались в миф,
Все, все - от рыцаря до вепря.

Зачем Ты отказал в благословленьи,
Оставив нам прощение взамен?
Oh, yes, Thou give but never ever lend,
We are responsible for all the bloody mess.

You just observe and judge, and, yes, forgive
But never tell and I feel left alone.
Невидим Враг, когда кругом враги.
Я обожжен, но я не закален.


Рецензии