Чаривна Украина

На світанку рано в ранці
Вийду в полонину
Заспіваю свою пісню
Про чарівну Україну
 про високе сине небо
про лани широкі
про високі її гори
моря синьоокі.
Полетить пісня до неба
Аж за синє море
Заспівають вітри буйні
Про щастя, та горе.
Бо вони завжди удвох
По землі блукають
І хто щастя зустріне
Той горя не має
А хто горе зустріне
Та смутку зазнає
Той пісню про радість
Хай завжди співає.
Хай співає і радіє
Горе піде далі
Бо не пізнає той радості,
Хто не знав печалі


Рецензии