бюджет
Що не дали дозріти.
Принесли в хату і на стіл,
Щоб потім поділити.
Сім*я велика а кавун,
Такий малий кругленькй,
Що я його і сам би з*їв,
Та треба ж дати й неньки.
Сидять навколо і гадають,
Кавун очима роздягають.
Що він малий,це те що мають,
А що в середені не знають.
Ліві кажуть ріжте вздовш.
А праві натякають.
Ми вже різали уздовш,
І знов людей лякають.
Але центристи щось мовчать.
Вони погодились почать,
Зліва різати і справа,
Аби наїлася орава.
Спочатку різали шматки,.
А потім на шматочки,
Потім на кусині малі,
Та й зовсім на кусочки.
А руки тягнуться туди,
Де крихти вже зостались.
А більшості як не крути,
Нічого не дісталось.
Кажуть, що сильний вітер був,
І все через горба роздув.
Сидить чекає вся юрба,
Коли повіє з за горба!!!
1999г
Свидетельство о публикации №111020910410