Я зими маленька фея

для  Шурки
Я  зими  маленька  фея,
Чарівниця  і  дитина.
Білий  бант, немов  лілея,
Зачарована  картина.

У руці,  чарівний  промінь,
На  кінці—горить  сніжинка.
Снігурів веселий  гомін
Огортає, диво  ніжно.

Я змахну чарівним  пензлем, 
Сніжні  заблищать  билинки.
Лапи  мерехтять  зелені
Новорічної  ялинки.

Най  зимова, тиха  казка
Грюка  в  кожні  двері.
Огортає  свята  ласка,
Білосніжний  парк  та  сквери.

Над  усім  панує  мирно,
Дух  Різдва  морозний.
Береже  від  зла  і  скверни,
Подарунки дарить різні.
Сергій  Мат11


Рецензии