Тримаешся
На павутинні - сотні днів.
От відірватися б й засліпнути
Від невгамовних віражів.
І так в життя вживитись спрагою,
Не відриваючись, пливти.
Щоб навіть дихання – з наснагою.
Щоб навіть вічність перейти…
осінь, 2009
Свидетельство о публикации №111020800003