В 1сус1 захисток 1 сила

Я постійно під прицілом,
Та в мене є "бронежилет",
Що захистить від стріл і зцілить,
Хоча б повстав весь грішний світ.

В Ісусі захисток і сила.
В Ісусі радість і життя.
Мене в біді Він не покине.
В Нім маю світле майбуття.

Буває, чую грізний постріл-
Диявол діє, не дріма.
Тоді ще більше притискаюсь
Я до грудей мого Христа.

Спокійна я посеред бурі,
Посеред галасу й пліток-
Для мене проложив надійний
У вічність мій Господь місток.

І вірю, дасть мені Він сили,
Щоб я не схибила, не впала
Із Божого містка в безодню
Й не зникла, як миттєвий спалах.

Стук серця тихий і розмірений...
Я вся Твоя, Боже дитя!
І тихо, лагідно вливається
В моє життя життя Христа.


Рецензии