Казка закоханих

Чарівна казка,пристрасті,вірші
Вирує хвилями емоцій почуття
Кохання -грає струнами душі
І сенсом є воно всього життя

В закоханих-завжди в душі весна
І зацвітають квітами луги
Прокинулись вони  зі  свого сна
Для них буяє щастя навкруги

Вони так ніжно сиплять іскри в очі
Їх вабить струм  своєю частотою
Із насолодою ,вони,чекають ночі
Мов зачаровані тією темнотою


Рецензии