Калина

Стоїть у лузі калинонька.
Наряділась у віночок немов дівчинонька.
Стоїть тихо листячком шелестить.
Миленького виглядає.
Про кохання шепотить..
Червоними ягідками  миленького манить.
Ніжніми словами голову дурманить.
Калинонько мила ти не жди кохання.
Задме вітер зимний то краса зівьяне.
Облетять листочки змерзнуть ягідки.
Снігом білим замете, кохання прійде.


Рецензии