Наша пiсня
Нам поверне знов
Нашу юність і любов.
(Тарас Петриненко)
*
– Ти чуєш пісню?
Це моє серце кличе
Тебе додому…
– Стежина долі
Терниста і сумна…
Я повертаюсь, леле!
*
«Стежина долі»
P.S. Наша пісня чекає на нас…
Плэйкаст «ПІСНЯ ПРО ПІСНЮ»:
*
Свидетельство о публикации №111020606267