Молитва
О, Боже!
Я так благаю про любов,
А може
Про посмішку на нецілованих вустах.
Спини мене востаннє, зупини,
О, Доле!
Я ж не зверталася до тебе ще ніколи.
Для радості давала все сама.
Знайди мене, знайди й зігрій,
Мій Світе!
Так холодно чомусь і почуття,
мов Вітер.
Зроби, благаю перший крок.
І змусь повірити в пісні:
Я мушу!
Бо не приковані ні чим жалі
Рвуть душу.
Так хочу мріям вірить знов!
Любов не вмре, моя любов!
Свидетельство о публикации №111020605447
Мангака 08.02.2011 20:06 Заявить о нарушении