Треба зараз посп1шать

Прийшов Господь,забрав Своїх,
А ти залишився без Бога;
ЗалИшився тут, на землі,
Де біль, печалі  і тривога.

Шукаєш Господа усюди,
Та скрізь смертельна тишина,
Навколо лиш гріховні люди,
Диявольська гріховна тьма.

Шукаєш Бога - та не знайдеш-
Пройшла Господня благодать,
Закрита назавждИ дорога...
Тож треба зараз поспішать

Й відкрити серце для Ісуса,
Для вічності, щоб вічно жить.
Відкинь вагання всі й спокуси,
Щоб міг ти Господу служить.


Рецензии