Менi можна тебе любити?

Мені можна тебе любити
Так просто і безумовно?
Мені можна тобою жити?
Адже любов - життя основа.

Я так хочу говорити,
Який ти хороший і славний,
Я так хочу попросити
У Бога тебе в тумані.

Я так хочу тобі подарувати
Всі зірки, всі річки і сонце,
Я так хочу тобі відкрити
Душі своєї тонкої віконце...

Я снігом тобі запорошу
Всі вулиці, щоб потім зігріти.
Я просто тебе прошу...
Мені можна тебе любити?


Рецензии