Двi самотностi

Сиділо край дороги  дві самотності
Спиною притулившись до спини,
Чому це доля так завжди обходиться
З хорошими та добрими людьми?
Чому це доля не звела їх юності,
А жартувала з ними стільки літ?
Лише тепер звела вона на старості,
Коли вона вже бабця, а він - дід .
Та у теплі, в любові нерозтраченій,
Що в юні роки було нікому віддать,
Зігріються самотності на старості-
Хай буде щастя їм і благодать.
Низенько долі поклоніться в ніженьки
За щастя, що чекали все життя,
Як нагорода за терпіння й людяність,
Тож будьте, любі, разом до кінця.


Рецензии
Прекрасно, Валентино! "Лювви все возрасты покорны".

Елена Сребняк   17.02.2011 20:50     Заявить о нарушении