До сходу сонця

До сходу сонця вийди на поріг,
Почуєш, як пташки в гаю співають,
Побачиш промінь, що впаде до ніг.
І як тумани вранішні спадають.
Ще босоніж пройдися по траві –
Омиєш ноги чистою росою
І сили наберешся від землі -
Ця благодать залишиться з тобою.
Подякуй Господу за їжу на столі,
За все подякуй – буде й він з тобою.


Рецензии