Злива

Знову чути клекіт вдалині,
Небо розсікає блискавиця
Й падає стрілою до землі –
Навкруги все світиться й іскриться.
Вітер хмарами тріпоче угорі,
Гонить їх, куди лиш заманеться,
Й починають плакати вони –
Знову дощ холодний довго ллється.
Все кругом гримить, шумить, гуде.
Сильний вітер завиває й свище!
Знову злива! Знову дощ іде!
Підсувається все ближче й ближче


Рецензии
дуже гарно. Так і зрина в уяві намальована мить

Ядвига Ясенева   10.02.2011 09:47     Заявить о нарушении