Вдячнiсть

Я щиро вдячна Господу за все!
Послав у світ для мене він людину,
Що допоможе, як потрібно це,
І в час біди теплом прикриє спину.
Він – брат, товариш та порадник мій,
Хоч ми із ним ровесники роками.
Людина щира, виручить завжди,
Пораду дасть, підтримає словами.
В дитинстві – звичайнісіньке дитя,
Разом гуляли, бігали, бувало...
Його підступно зрадило життя,
Та не зламало, лиш загартувало.
Живе в селі, працює довгий час.
Він не залишить у біді й тварину,
Живе в нестатках, та багатший нас
Й за найбагатшу на землі людину.
Як стукати в вікно біда почне,
На самоті його я не покину,
Завжди підставлю я своє плече,
А як потрібно буде, то і спину!


Рецензии