Ветеранам вiйни

Відгриміли бої,
                залишивши гіркий
                лише спомин,
Як відлуння війни,
                біль ночами тривожить
                від ран.
Ти сьогодні ідеш
                на парад свій,
                можливо останній,
Зовсім сивий,
                та все ж
                у душі молодий ветеран.



Ти сьогодні ідеш
                за усіх,
                хто поліг за свободу,
Від вогню,
                що неначе
                дощем проливним поливав.
Скільки ж вас полягло,
                здобуваючи волю народу,
За ті довгі роки,
                що в окопах
                за нас воював..!



Скільки ж вас молодих
                залишилось
                навік молодими,
Щоб сьогодні ми з вами
                щасливо
                на світі жили!
Щоб жила й процвітала
                завжди молода
                Батьківщина,
Тож прийміть наш уклін,
                дорогі             
                ВЕТЕРАНИ    ВІЙНИ  !


Рецензии
З "Ветеранами" в серці моїм,
Наче люті бої відгриміли...
Так би нині вклонилися ЇМ
Новоспечені сноби- дебіли...

Низький Уклін Вам, Валентино. Вічна Пам'ять Воїнам...

Станислав Сергеев-Славянский   05.02.2011 16:23     Заявить о нарушении