Кольоровий сон

Із снів кольорових приходиш, ласкавко, до мене -
І вже не самотньо на білому світі з цих пір.
У морі зеленім, у білому цвіті ромена
Чекаю тебе, моя люба, і буду чекати, повір.

Не станеш баритись - огорне сподіване диво
І долі схололі зігріє незнане тепло.
То, може, планида уже й не така вередлива,
Бо все відворотнє у тартар навіки стекло.

Щодня тебе жду, виглядаю на битій дорозі,
І рветься кохання із серця на білім коні.
А ти в оцих снах, наче свято дзвінке на порозі
Всміхаєшся радо мені одному лиш, мені...


Рецензии
Гарний вірш, ажурний! Щиро дякую за доставлене задоволення.)
З теплом, СИ.

Шедевра   05.02.2011 05:02     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.