Молитва

Господь моє прибіжище,
На Нього уповаю,
Господь дає мені в житті
Хороше все,що маю.



Господь мене оберіга
Над прірвою лихою,
У всі мої важкі часи
Господь завжди зі мною.



Мої гріхи мені прости,
О Всеблагий наш Боже,
Бо жить безгрішно на Землі
Людина ще не може.



Не серед Ангелів живем -
Доводиться грішити...
Прости,що й Ти за нас терпів,
Ісусе,наш Спаситель.


І те нам,Господи,прощай,
Чого ми не прощаєм
Собі та іншим.
                Посилай
Не все,чого бажаєм...



Ти мудрий,Боже,
                Сам дивись,
Що нам на користь буде.
То,може,станемо колись
Ще й ми розумні,люди...



Списи нас,Боже,
Не покинь.
Одна надія -- Т И  !!!
Амінь.


Рецензии