Конец

кінець настав, прийшли і втрати,
все змінилось, не впізнати.
світ іде від нас, нам знати,
де душу свою, ту, шукати.


іде війна, вмирають люди,
без каяття знаходять трупи:
невинних, добрих і лихих,
що в Бога вірили найдужче
чи є це світом невмирущим?


Настав в нас траур, каяття
І Бог несе тебе-суддя
топити, бити, й карати
Назавжди в Рай чи в Ад послати
І бити довго за гріхи,
що вічність відробляєш ти…


А той хто вижив-молодець…
Для нього є найвища кара-
Життя без людства і кошмару
Життя в оточенні одних:
Лихих, поганих і святих.


Рецензии