воно

життя...
воно эдине.
у тому рази,якщо ти э,-
тоби у свити треба бути,
якщо тебе нема,-
я маю право тебе забути,
але ,якщо ти був,-
хоч рок за роком я йду,
хоч крок за кроком я роблю,
твойм я серцем дорожу,
як записником з коштовними слова
як посмишкою сумною,
як запах волосся,що вже рик забути не можу....
як,тощо бачу,на мене схоже,як те що чую,мий слух тривожить,
як я не можу,як я не можу, як я не можу,сховатися вид весинього дождю....


Рецензии